W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin - Państwowy Instytut Badawczy w Radzikowie 

 

Radzików
05-870 Błonie

tel. 22 725 36 11, 22 733 45 00

NIP: 5290007029
REGON: 000079480

e-mail: postbox@ihar.edu.pl

ePUAP: /IHAR-PIB/SkrytkaESP

ZAKOŃCZONE

XML

INPAS [ZAKOŃCZONE]

Identyfikacja regulatorów brassinosteroidów w jęczmieniu i określenie ich roli w tolerancji tego gatunku na stres suszy

HEALTHGRAIN [ZAKOŃCZONE]

Wykorzystanie bioaktywności ziarna zbóż europejskich dla poprawy korzyści żywieniowych i zdrowotnych. (Eng. Exploiting bioactivity of European cereal grains for improved nutrition and health benefits)

AVEQ [ZAKOŃCZONE]

Zasoby genowe Avena dla jakości w żywieniu człowieka. (Eng. Avena genetic resources for quality in human consumption)

C-IPM ERA NET [ZAKOŃCZONY]

Koordynowanie Zintegrowaną Ochroną przed Szkodnikami w Europie (Eng. Coordinated Integrated Pest Management in Europe)

PreLegu [ZAKOŃCZONE]

Innowacyjne produkty białkowe z nasion roślin strączkowych uprawianych w warunkach rolnictwa zrównoważonego do żywienia drobiu (Eng. Innovative protein products from sustainably grown legumes for poultry nutrition)

ProRapeSeed [ZAKOŃCZONE]

Innowacyjna technologia przetwórstwa rzepaku do żywienia drobiu (Eng. Innovative processing technology of rapeseed products for poultry nutrition

ProSto GMO [ZAKOŃCZONY]

Działania przygotowawcze w kierunku badań GMO (Sieć Naukowa) (Eng. Preparatory steps towards a GMO research ERA-NET)

POTPAT [ZAKOŃCZONY]

Populacje patogenów ziemniaka w zmieniających się warunkach klimatycznych Norwegii i Polski oraz mechanizmy ich interakcji z gospodarzem (Eng. Potato pathogen populations in changing climatic conditions of Norway and Poland and the mechanisms of their interaction with host)

RESISTVIR [ZAKOŃCZONY]

Co-ordination of research on genetic resistance to control plant pathogenic viruses and their vectors in European crops

SAFE FOODS [ZAKOŃCZONY]

Zwiększenie bezpieczeństwa żywności poprzez zastosowanie nowej zintegrowanej metody analizy oceny ryzyka (Eng. Promoting Food Safety through a New Integrated Risk Analysis Approach for Foods)